Το επιχειρηματικό «διαζύγιο» που θα αναταράξει τα μουσικά δρώμενα στη χώρα

Το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι αναμένεται άκρως ενδιαφέρον. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί για να εμφανιστούν στα φεστιβάλ που εν πολλοίς καθορίζουν τα, μουσικά, καλοκαίρια μας. Τα οποία είναι πολλά και πολύ «δυνατά».

Αναφερόμαστε σε ένα επιχειρηματικό «διαζύγιο» το οποίο αναμένεται να αναταράξει τον εγχώριο συναυλιακό χάρτη. Η DiDi Music για 34 χρόνια ήταν η μακροβιότερη εταιρεία διοργάνωσης συναυλιών και ταυτισμένη με το Rockwave Festival και τις εκδρομές χιλιάδων μουσικόφιλων στον συναυλιακό χώρο του Terra Vibe Park στη Μαλακάσα.

Πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση του ερχομού των thrash «πατέρων» Slayer Στην Αθήνα στο πλαίσιο της τελευταίας τους παγκόσμιας περιοδείας δεν ήρθε από τη DiDi Music αλλά υπό την «αιγίδα» ενός νέου σήματος. Του «Athens Rocks».

Διαφήμιση

Οι φωνές που ρωτούσαν για το «ποια είναι η νέα αυτή εταιρεία διοργάνωσης;» και «πού είναι το Rockwave με τόσα συγκροτήματα να ανακοινώνονται για το φετινό καλοκαίρι;». Λίγο καιρό μετά τα ερωτήματα απαντήθηκαν από τα πλέον αρμόδια χείλη.

Μία ανακοίνωση της High Priority Productions της νέας εταιρείας διοργάνωσης συναυλιών εξηγούσε το νέο στάτους κβο. Η επί 34 χρόνια καλλιτεχνική διευθύντρια και συνιδιοκτήτρια της DiDi Music, Νανά Τράντου μαζί επί πολλά έτη διευθυντή παραγωγής της DiDi Music, Κώστα Θελούρα προχωρούν στην ίδρυση μιας νέας εταιρείας και τη διοργάνωση ενός νέου φεστιβάλ.

Η εξήγηση ήρθε με επίσημο τρόπο και ανακοίνωση της νέας εταιρείας στο Facebook:

Το ερώτημα που ανακύπτει μετά από αυτό το «διαζύγιο» που θα ταρακουνήσει τα ελληνικά συναυλιακά δεδομένα είναι τι θα γίνει με τον συναυλιακό χώρο του Terra Vibe, Ιδιοκτησίας της DiDi Music αλλά και πού θα πραγματοποιηθεί το νέο μεγάλο φεστιβάλ Athens Rocks.

Πηγή: newsbeast.gr