Μετά την δημοσιοποίηση, της προσωπικής απόφασης του προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Βασίλη Θωμόπουλου, να αποκόψει το Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ Πάτρας|RE-culture από τον Δήμο Πατρέων και την συγκινητική αντίδραση πολιτών και καλλιτεχνών από ολόκληρη την Ελλάδα η Art in Progress:

1ον. Ξεκίνησε δημόσια και ανοιχτή συλλογή υπογραφών για την διάσωση του μοναδικού  Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ της Πάτρας μέσω του AVAAZ ή με αποστολή του ονοματεπώνυμού σας στο [email protected].

2 ον. Στις 22 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “is Art, in Progress? στον πολυχώρο King George Hall (Πλατεία Γεωργίου 1Α, 1ος όροφος – Πάτρα).

Οι πολίτες θα ενημερωθούν για το έργο της Art in Progress, τις εξελίξεις στο Street Art Festival Πάτρας – ArtWalk αλλά και για την κρισιμότητα της κατάστασης σε σχέση με το μοναδικό Διεθνές Εικαστικό Φεστιβάλ της πόλης, RE-culture.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν μέλη της Art in Progress, σημαντικοί άνθρωποι των εικαστικών Τεχνών και θεσμών από ολόκληρη την χώρα και το εξωτερικό, ενώ θα δοθεί βήμα στους πολίτες που θα μπορούν να προτείνουν ιδέες για το μέλλον του RE-culture.

Η ημερίδα θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και θα μεταδίδεται μέσω live streaming στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες για την Art in Progress θα βρείτε στο:
www.artinprogress.euFacebook