Σας έτυχε ποτέ το αγαπημένο σας σκυλάκι να φύγει από τα χέρια σας στη διάρκεια της βόλτας και να το ψάχνετε αγωνιώντας;

Υπήρχαν φορές που θέλατε να αφήσετε ελεύθερο το κατοικίδιο σας, αλλά φοβηθήκατε, επειδή ο χώρος δεν ήταν περιφραγμένος;

Πόσο θα θέλατε να απολαύσετε την καθημερινή σας βόλτα παρέα με το κατοικίδιό σας χωρίς το διαρκή φόβο, μήπως απομακρυνθεί;

Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν μία μικροσκοπική-θαυματουργή συσκευή μπορούσε να σας εγγυηθεί την ασφάλεια του;

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το GpsTracker Κατοικίδιων Ζώων – D69. Αλλάξτε ριζικά τις καθημερινές σας συνήθειες όσον αφορά τα κατοικίδιά σας. Αρκεί μόνο μία ματιά στο κινητό σας τηλέφωνο για να διαπιστώσετε που βρίσκεται το ζωάκι σας ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Αυτό που πολύ απλά έχετε να κάνετε εσείς είναι να περάσετε τη συσκευή-σε μορφή κολάρου-γύρω από το λαιμό του κατοικίδιου σας, να τη συνδέσετε με το κινητό σας και έπειτα να ξενοιάστε. Ο ενσωματωμένος αισθητήρας κίνησης που διαθέτει, ανιχνεύει μέσω GPS και LBSτην τοποθεσία του και σας ενημερώνει με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Μάλιστα, αποθηκεύει τα μέρη στα οποία κινήθηκε τα τελευταία 3 έτη.

Τώρα διαλέξτε εσείς που θα κινηθεί το κατοικίδιό σας! Βάλτε όρια στην περιοχή που θέλετε να τρέξει μέσω της συσκευής και σε περίπτωση που τα υπερβεί, αυτόματα θα ειδοποιηθείτε στο κινητό σας για να προλάβετε να δράσετε.

Επιπλέον, κάνοντας απλώς μία κλήση στο gpstracker, μπορείτε να ακούσετε τους ήχους και τις συνομιλίες γύρω από το μικρό σας φίλο και να καταλάβετε ευκολότερα το που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή.

Και σε περίπτωση βροχής…κανένα πρόβλημα! Το GpsTracker Κατοικίδιων Ζώων – D69 είναι αδιάβροχο με δείκτη στεγανότητας ΙΡ65, ενώ η μπαταρία του μπορεί να φτάσει τις 300 ώρες λειτουργίας με μία μόλις φόρτιση. Και φυσικά δεν κινδυνεύετε να μείνετε ποτέ χωρίς μπαταρία, αφού σε περίπτωση εξάντλησης, θα ειδοποιηθείτε για να το φορτίσετε εγκαίρως.

Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε για την προστασία του κατοικίδιου σας. Αφήστε το άγχος και τις ανησυχίες στο παρελθόν και αγαπήστε τις βόλτες ξανά παρέα με το μικρό σας φίλο. Πλέον όλα είναι δυνατά.

Είστε μόλις ένα κλικ μακριά από το να το αποκτήσετε!