Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τότε που ο Ritchie Blackmore αποχώρησε εν μέσω εντάσεων από τους Deep Purple, όμως είναι προφανές πως άλλα μέλη της οικογένειάς του αντιμετωπίζουν τη θρυλική μπάντα διαφορετικά.

Στη συναυλία τους στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 27 Νοεμβρίου, τα μέλη των Deep Purple συνοδεύτηκαν επί σκηνής από τον γιο του διάσημου κιθαρίστα. Ο Jürgen Richard Blackmore ξάφνιασε το κοινό όταν ανέβηκε στη σκηνή για να τζαμάρει με τη βρετανική μπάντα στο “Smoke On The Water”, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video παρακάτω.

Εξοικειωμένος με τη μουσική του πατέρα του, ο Jürgen Blackmore βρίσκεται αυτό τον καιρό σε περιοδεία με τους Over The Rainbow, το συγκρότημα στο οποίο συμμετέχουν οι Joe Lynn Turner, Bobby Rondinelli, Greg Smith και Paul Morris, όλοι τους πρώην μέλη των Rainbow. Ο πατέρας Blackmore, μετά τις αποχωρήσεις από τις δύο πρώην μπάντες του, δημιούργησε το αναγεννησιακό folk ντουέτο Blackmore’s Night, όπου συνεργάζεται με την σύντροφό του, Candice. Το ντουέτο κυκλοφόρησε τον πιο πρόσφατο δίσκο του, “Autumn Sky”, νωρίτερα φέτος.

Πηγή: www.rocking.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Επόμενο άρθροΑν είσαι παιδί…