Η Art in Progress λόγω της μεγάλης συμμετοχής καλλιτεχνών στο ανοιχτό κάλεσμα – open call, ανακοινώνει την παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως και την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018.

Το open call καλλιτεχνών πραγματοποιείτε στα πλαίσια της διοργάνωσης του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3 όπου θα λάβει χώρα τον Μάιο και Ιούνιο του 2018 στην Πάτρα.

Άλλαξε την πόλη

Προσκαλούμε street artists που διαμένουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό ανεξαρτήτως εθνικότητας και ηλικίας, διαθέτοντας προηγούμενη εμπειρία να συμμετέχουν στην δημιουργία μεγάλου μεγέθους τοιχογραφιών, σε στοχευμένες τοποθεσίες και κτήρια της Πάτρας.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους, καθώς και προσχέδια των έργων τους, από την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 έως την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 μέσω του site και των social media της Art in Progress ή απευθείας εδώ.

Στόχος του 3ου Διεθνούς Street Art Festival Patras | ArtWalk 3 είναι η εικαστική παρέμβαση στον αστικό ιστό της Πάτρας, δίνοντας «χαρακτήρα» και «χρώμα» στην πόλη, δημιουργώντας παράλληλα τα θεμέλια για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μίας οργανωμένης παρουσίας murals και street artists στην χώρα.

Τα αποτελέσματα του Open Call θα ανακοινωθούν επίσημα μέχρι τις 25 Μαρτίου 2018.

Την αίτηση καθώς και περισσότερες πληροφορίες και νέα σχετικά με την συμμετοχή του ανοιχτού καλέσματος μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links:

https://goo.gl/ceyyrJ
http://www.artinprogress.eu/
https://www.facebook.com/artinprogress.patras/
https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/