Τσικνοπέμπτη.

Πάρτυ μασκέ οικονομικής ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Αλλος Ανθρωπος».

Δωρεάν Φαγητό Για Όλους, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός. Σας προσκαλούμε όλους και όλες να κάνουμε την άλλη τσίκνα συμμετέχοντας στην τρελοδιασκέδαση με ψητοτσίκνες στην οδό ΡΗΓΑ ΠΑΛΛΑΜΙΔΙΟΥ 2 ΨΥΡΡΗ βάζοντας φωτιά στην μιζέρια, στην κατάθλιψη και τη μοναξιά.
Μπύρες 1€, ποτήρι κρασί 1€, ρακί 1€ και το ρακόμελο του άλλου ανθρώπου 2€.
Ψητά από τις 18:00 το απόγευμα, σαλάτες, μάσκες, σερπαντίνες, πολύ μουσική με παραδοσιακά και τρελά καρναβαλίστικα τραγούδια από όλο τον κόσμο.
Με ζωντανή μουσική. Με μπάντες της ελληνικής rock σκηνής που θα ροκάρουν μέσα στο χώρο του ΕΜΠΡΟΣ. Με μπάντες που θα παίζουν και στον δρόμο μπροστά στην είσοδο του ΕΜΠΡΟΣ, με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και συμμετοχή μόνο την πρόσφορα της χαράς και του κεφιού.

Συμμετέχουν οι:
Στίγμα 90
Μόνο Γυμνό
Barayanka
Κάτω από το Δέντρο
Σάτυροι
Τζουράν Τζουράν
Γιώργος και Εύα Music Band
Μαρία Λατσίνου
Πάνος Μπίρμπας
Αντώνης Βάμβουκας

ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.
Θα υπάρχουν κουτιά οικονομικής ενίσχυσης για να μαζέψουμε τρόφιμα, χρήματα και φάρμακα για τις ανάγκες της Κοινωνικής Κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος, αλλά και πράγματα που χρειάζονται οι κρατούμενες από την Πέτρου Ράλλη. Για την κοινωνική κουζίνα του “Άλλου Ανθρώπου” στην Μυτιλήνη, Σαλαμίνα, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χαϊδαρίου, Αιγάλεω, Πειραιά, Δραπετσώνα, Μοναστηράκι, Ερμού, Θησείου, Πλ. Κουμουνδούρου, Βαρβακείου οδού Αθηνάς, Παγκρατίου και των κοινωνικών ιατρείων Ν. Φιλαδέλφειας, Βύρωνα, Ελληνικού, Κορίνθου.